Хайди Клум позира с дъщеря си за Vogue

16-годишната наследница на топмодела прави големия си дебют на страниците на модната Библия.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 декември 2020

Хайди Клум е една горда майка! Топмоделът и нейната 16-годишна дъщеря Лени позират заедно за януарската корица на Vogue Германия, в която ние вече сме влюбени! "Толкова се гордея с теб. Не защото и ти избра този път. Знам, че без значение накъде тръгнеш, ще направиш нещата по твой собствен начин", пише Клум на немски в официалните си social media канали. "Винаги си знаела какво точно искаш и какво не. Радвам се, че можеш да покажеш коя си ТИ." 

За корицата на модната Библия двете позират с color blocking костюми в неонови цветове, а за да отбележи големия момент, Хайди разкрива още: "Знам, че да бъдеш моя дъщеря невинаги е лесно. Никога не си имала възможността да растеш "нормално". Но какво е нормално?", споделя тя, уверявайки, че семейното ѝ положение не само не е повлияло на бъдещата модна икона, но и я е превърнало в самоуверена млада жена, която прави всичко възможно, за да осъществи целите си. 

"Vogue е най-добрият начин да започнеш кариерата, за която мечтаеш. Пускам те на този свят, но знай, че винаги ще бъда до теб, за да се уверявам, че мечтите ще ти се сбъднат." Лени, от своя страна, коментира, че е било "въпрос на време" да се впусне в света на модата. "Първото предложение дойде, когато бях на 12 или 13 години. Умолявах мама, но нямаше шанс да се съгласи. Сега разбирам, че би било твърде рано."

"Толкова развълнувана за първата ми корица!! Забавлявах се много на снимачната площадка с @voguegermany, нямаше как да мечтая за по-добро начало !! Благодаря ти, че си до мен, @heidiklum ❤". Новата звезда на котешката пътека се присъединява към куп други млади и талантливи модели, които успяха да се разграничат от успехите на майките и да наложат собствените си имена на пазара (да, теб имаме предвид, Кая Гербер!).

Макар за корицата да залагат на официални визии, в ежедневието си Лени обожава да носи streetwear преди всичко. "Моите по-малки братя и сестри обичат висшата мода с лога. Аз не се интересувам от марки. Обличам неща, които ми харесват. В повечето случаи са страшно семпли." Само какво начало!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA