Всички в интернет говорят за ТОЗИ пръстен на Дакота Джонсън

Звездата от "50 нюанса сиво" предизвика появата на милион спекулации, че двамата с Крис Мартин вече са сгодени.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 декември 2020

Преди няколко дни People публикува нова снимки на Дакота Джонсън, в които тя гордо показва изумруден пръстен, сложен на ОНЗИ пръст. Това, напълно естествено, даде старт на спекулации, че двамата с Крис Мартин вече са предприели следващата стъпка във връзката си. 

Разбира се, към момента нито звездата от "50 нюанса сиво", нито музикантът са потвърдили евентуалния годеж, но имайки предвид факта, че излизат от 2017 г. и пазят всички подробности около взаимоотношенията си в абсолютна тайна, няма да се изненадаме от тези новини. "Те са много спокойни заедно", коментира техен близък приятел преди няколко месеца. "Изглежда, че им е приятно да споделят времето си заедно и нещата стават сериозни."

Както може да предположите, реакциите в интернет пространството започнаха да се появяват със скоростта на светлината, а желаещите да се сдобият с този пръстен въпреки предполагаемата му цена от почти половин милион долара, също не са никак малко. И точно като феновете на актрисата, които искат двамата с Мартин да поемат към олтара, бившата му съпруга Гуинет Полтроу също се надява това да се случи скоро.

"Обичам я (Дакота). Виждам, че би изглеждало странно, защото е някак нетрадиционно, но предполагам, че просто съм преминала през него и просто я обожавам", коментира тя в свое скорошно интервю. Двамата имат две деца и макар да не споделят ежедневието си, редовно са заедно на семейни почувки с Дакота и новият мъж до Полтроу - Брад Фалчук.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA