Мария Шарапова каза "да" на Александър Гилкс

Тенис легендата и бизнесмена са се влюбили от пръв поглед, а днес правят крачка напред.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 декември 2020

Мария Шарапова каза "да"! По-рано днес звездата на тениса потвърди, че вече е сгодена за британския бизнесмен и дългогодишен свой приятел Александър Гилкс.

"Казах да от първия ден, в който се срещнахме. Това беше нашата малка тайна, нали?", гласи описанието под поста в официалния Instagram акаунт на Шарапова. 41-годишният годеник, разбира се, също не пропусна да сподели щастливата новина в личния си профил. "Благодаря ти, че ме направи много, много щастливо момче. Очаквам целия ни живот напред, за да те обичам и да се уча от теб."

За първи път Шарапова потвърди връзката си с Гилкс през октомври 2018 г., когато двамата бяха на романтично пътуване из Котсуолдс. Преди това тя беше във връзка с "нашето" момче Григор Димитров, а Гилкс - женен за дизайнерката Миша Нону, отговорна за запознанството на Меган Маркъл и принц Хари. Друга любопитна връзка с кралското семейство е фактът, че Александър всъщност е близък приятел на принц Уилям и двамата поддържат връзка още от времето в колежа Итън.

По-рано тази година петкратната носителка на титлата от Големия шлем обяви, че се отказва от кариерата си в тениса. "Ще ми липсва всеки ден. Ще пропускам тренировката и ежедневието, връзването на обувките, затварянето на вратата на корта", коментира тя в есе за Vanity Fair през февруари. 

Е, сега очевидно ще се отдаде на щастливия семеен живот. Честито!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA