Дженифър Анистън посреща новата година с оптимизъм

Звездата от "Приятели" се надява да изпрати 2020-а с много любов и ни приканва да направим същото.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 декември 2020

Дженифър Анистън е тук, за да ни даде малкият тласък, от който всички се нуждаем, за да преминем през онова, което последните 12 месеца донесоха със себе си. За да бъдем напълно честни, склонни сме да приемем този допълнителен блясък, защото въпреки че краят на годината е близо, началото на следващата изглежда оптимистично и се надяваме наистина да бъде такова.

Звездата от "Приятели" използва вниманието на последователите в официалния си Instagram акаунт, за да сподели нова снимка, описанието под която, гласи "Каква година. Напомняне да дадете малко любов на себе си и да я оставите във въздуха."

Ако някой може да ни помогне да посрещнем 2021 г. по най-добрия начин, това със сигурност е Дженифър. 

Макар наскоро тя да сподели, че е имало период от живота си, в който е била готова да се откаже от актьорската кариера, тя се радва, че не го е направила. "През последните две години тази мисъл ми мина през ума, не се беше случвало преди. Чудех се дали не съм изцедила живота си и не знаех дали все още се интересувам от актьорството", казва Джен, която все пак ще се появи на екран в голямото завръщане на "Приятели".

Матю Пери обяви, че снимките за него ще се случат през март, а голямата му премиера ще бъде в каталога на стрийминг платформата HBO Max. Очакваме с нетърпение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA