Дженифър Анистън почти се е отказала от актьорската си кариера...

"През последните две години тази мисъл ми мина през ума, не се беше случвало преди."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 октомври 2020

Не сте забравили как миналата година Дженифър Анистън получи номинации за "Еми", "Златен глобус" и спечели наградата на Гилдията на филмовите актьори? Чудесно. Предполагаме, знаете, че причината за тях е участието ѝ в дебютния проект на Apple+ The Morning Show, за който си партнира с Рийз Уидърспуун.

https://www.instagram.com/p/CDKzW-HDogh/

Оказва се обаче, че Дженифър почти се е отказала от актьорската кариера заради "неподготвен проект", който е съвпаднал с началото на снимките на The Morning Show. "През последните две години тази мисъл ми мина през ума, не се беше случвало преди. Чудех се дали не съм изцедила живота си и не знаех дали все още се интересувам от актьорството." 

Разбира се, любимият персонаж на Анистън е героинята ѝ от "Приятели". Не можем да не се съгласим, особено имайки предвид, че скоро очакваме попкултурния феномен отново на телевизионен екран.

От друга страна, времето, прекарано на снимачната площадка с Адам Сандлър, също се намира на първите места в личната класация на звездата, защото двамата са добри приятели и са работили дълго време заедно. 

475

"Винаги обичам да снимам със Сандлър. "Жена назаем" беше супер забавен филм. Двамата се познаваме от 19-годишна възраст", разказва още екранната Рейчъл Грийн. 

Що се отнася до най-креативната роля в нейната филмография, тя несъмнено е в драмата "Кейк", която наистина показва невероятните възможности на нашата фаворитка. "Беше всичко, което съм си представяла като артист и всичко, от което се страхувах, че ще проваля", споделя Джен за образа, който ѝ донася много номинации за престижни награди и доказва, че не е онази актриса, появяваща се във всяка втора комедия на голям екран.

https://www.instagram.com/p/B345LapB8Xv/

А какво би правила, ако наистина се откаже от мястото си под светлината на прожекторите? Би се насочила към другата си страст - интериорния дизайн. "Обичам го. Това е моето щастливо място."

Ясно е, че харесваме всяко едно екранно превъплъщение на Анистън, но сме сигурни, че няма да сме единствените, които не биха отказали комплект луксозни чинии по неин дизайн в дома си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA