Блейк, Райън и коледните планове на семейството

Както за доста други хора по света, празниците ще изглеждат различно и в дома на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 декември 2020

Подобно на много други семейства, Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс също ще прекарат коледните празници не според първоначалните си планове за тях.

На фона на продължаващата пандемия, звездата от "Дедпул" и Лайвли ще споделят Коледа с трите си деца и за съжаление няма да могат да видят своите баби и дядовци, тъй като случаите в цялата страна продължават да се увеличават и е препоръчително хората да останат вкъщи и да ограничат ненужните пътувания. 

"Децата ми няма да видят баба и дядо за Коледа тази година. Нито приятели, нито лели, нито чичовци. Това е гадно", коментира Рейнолдс в официалния си Instagram акаунт. "Свалям шапка на много други, които правят същото."

Въпреки че Райън и Блейк са по-скоро склонни да пазят всички подробности за личния си живот в тайна, наскоро актьорът сподели, че се радва да бъде родител на три момичета. 

"Обичам да бъда баща на момичета. Имам три дъщери, които никога не бих си представил, дори след милион години. Аз идвам от семейство само с момчета. Имам трима по-големи братя. Аз съм най-младото от четири момчета, така че да имам три дъщери определено е пътуване и обичам всяка секунда от него", споделя той неотдавна.

"Опитвам се да присъствам възможно най-много. Снимам филми, съпругата ми снима филми и пътуваме навсякъде и просто всички вървим заедно. Наистина не прекарваме много време разделени", казва още той въпреки натоварения си график.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA