12 урока за 2020-а от любимите "Приятели"

Винаги сме казвали, че Рос Гелър и Фийби Буфе са по-мъдри от всички нас.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 31 декември 2020

Каквото и да си говорим, тази година успя да промени много неща, както и да ни остави без думи. И докато се опитваме да продължим напред, сигурни сме, че и вие вероятно не бихте искали отново да се сблъскате лице в лице с 2020-а.

В желанието си да забравим думите "локдаун", "пандемия", "изолация", "карантина" и "тест", споделяме едно забавно видео с любимите ни "Приятели", които можем да гледаме и слушаме по всяко време на денонощието.

Краткият клип, появил се в Instagram, започва с Рос и неговото новогодишно обещание да се "направи щастлив" и продължава с Фийби, задаваща въпроса какво се случва с Вселената, докато отново не виждаме Рос, който приема случващото се за "подарено време".

Разбира се, фразите са селектирани умопомрачително правилно и подредени според хода на годината. Така, през април виждаме Фийби, която крещи "измий си ръцете", през май Джоуи, който казва, че "вкъщи е хубаво, навън е лошо", а след това налице са сцени, в които героите отказват да се докоснат или да излязат от апартамента.

85

"Всичко става зле и още по-зле", споделя любимата ни г-ца Буфе през октомври, докато видеото не завършва с Рос, разочарован от това, че годината не е била "страхотна", както той е очаквал. "Добре съм" е култовата му реплика от епизода с маргаритите, когато разбира за връзката на Джоуи и Рейчъл. Гелър, всички знаем, че не беше така! 

Вижте видеото и го споделете с всички ваши приятели, обещаваме, че ще направи деня ви много по-забавен и усмихнат. Успоредно с това, пожелаваме 2021-ва да бъде много по-добра, красива и позитивна. Пожелайте го и вие!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA