Гледахте ли това емоционално изпълнение на Джей Ло?

Латино дивата посрещна новата година с поглед към всичко, на което 2020-а успя да ни научи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 януари 2021

Дженифър Лопес знае как да направи шоу. При това не само такова, което е истински пожар, но и истинско зрелище. Певицата изпрати последните мигове от 2020 г. на Таймс Скуеър в Ню Йорк, където взе специално участие в Dick Clark's New Year's Rockin' Eve.

Обръщайки се към публиката в Ню Йорк преди да запали сцената, тя не пропусна да сподели няколко думи, разказвайки как "загубихме твърде много" в миналата година, белязана завинаги от COVID-19.

"2020 г. почти приключи. Успяхме! Успяхме! Тази вечер правим нещата малко по-различно, но напълно в реда на нещата", казва изпълнителката на In The Morning. "Ако има нещо, на което тази година ни научи, то е да бъдем благодарни за това, което имаме и да ценим всеки момент. Загубихме твърде много, за да продължаваме да приемаме всичко като даденост". 

Позовавайки се на текста на популярната си песен от 1999 г. "Waiting For Tonight", Лопес добави: "И така, довечера ще живеем, ще обичаме и ще танцуваме отново. И ще продължаваме да мечтаем. Преди двадесет години изпях тази песен. Никога не сме се нуждали повече от нея, отколкото тази вечер."

И понеже почти всяко нейно изпълнение в последните няколко години достига viral статут, вероятността това да не го получи, също беше доста малка. Сигурни сме, че вече сте виждали поне едно meme (за нас си остава "меме", не "мийм"!) с Джей Ло, която се приплъзгва по сцената, "влизайки в новата година", ако съдим по думите в нейния официален Instagram акаунт.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA