Камила и принц Чарлз ни канят в новия си читателски клуб

Херцогинята на Корнуол посреща новата година с начинание, което успя да ни впечатли.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 януари 2021

Търсите нови акаунти за вълнуващо време, прекарано в Instagram? Чудесно, първата ви спирка за 2021-ва със сигурност трябва да бъде @duchessofcornwallsreadingroom - официален акаунт, създаден от херцогинята на Корнуол, която иска да споделя нови книги и автори, и заедно с тях да разкрива радостта от четенето. 

Профилът, който вече има над 25 000 последователи, е посветен на "откриването на нови книги и запознаването с необикновените хора, които ги създават". "Добре дошли в читалнята на херцогинята на Корнуол", гласи първата снимка, изразяваща благодарност към всички.

Първият книжен избор на Камила е "Момчето, къртицата, лисицата и конят" на Чарли Макеси - книга, която е "топла, забавна, дълбока, красиво илюстрирана и способна да ви накара да гледате на света с други очи".

Камила неведнъж е изразявала любовта си към четенето и чрез различни благотворителни дейности, които имат за цел да насърчват грамотността.  "Като ентусиазирана читателка, херцогинята често чете на глас и се е ангажирала с възрастни читатели и малки деца, осъзнали нуждата да подобрят уменията си", гласи официалното изявление на двореца.

В профила вече може да откриете повече материали около първото заглавие, както и кратко интервю на херцогинята с автора. Със сигурност ще следим виртуалните моменти с нетърпение, особено щом Паркър-Боулс може да покани принц Чарлз за специален гост.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA