Майли Сайръс декорира къщата си със... секс играчки

Честно казано, не сме убедени дали бихме искали да вечеряме в къщата на Майли.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 януари 2021

Някои хора обичат да обогатяват интериора вкъщи с ароматни свещи. Други с декоративни възглавници, семейни снимки и може би няколко растения, които нямат проблем с това да пропускат редовно поливане. Да, всички го правим, но не и Майли Сайръс

В ново интервю за Sirius XM 28-годишната музикална сензация споделя, че обожава секс играчките. "Купувам ги за себе си, но в крайна сметка ги използвам за интериорния дизайн. Сексът и интериорният дизайн всъщност вървят ръка за ръка."

Изпълнителката на Plastic Hearts отдавна спря да ни изненадва с шокиращите си признания, но спокойно можем да кажем, че това е наистина особено. "Купувам вибратори, защото ми харесва как действат. Впоследствие обаче се влюбвам в начина, по който те стоят на масата ми. Харесвам ги най-вече естетически", споделя тя, разкривайки, че на кухненския остров със сигурност може да открием няколко разноцветни сексуални приспособления.

Майли се премества в ново имение в Хидън Хилс, Калифорния още в средата на юли, когато го купува за 4.95 милиона долара. "Отидох там и не можах да избера как ш**ан цвят да е диванът, затова избрах всички възможни. Важното е да се чувстваме наистина добре!"

Успоредно с изненадващите си творчески решения, в края на миналата година Майли ни очарова с новия си студиен албум Plastic Hearts, чието рок звучене дори в момента е на replay!

Голяма част от песните в него са посветени и на вече приключилите любовни взаимоотношения с Лиам Хемсуърт и Коди Симпсън, които тя коментира в последното си интервю, макар и индиректно. "Насърчавам хората да правят логични избори по отношение на връзките си, не се впускайте изцяло в емоции. Погледнете какво получавате и какво давате. Ако трябва да обобщим - в случай че не сте доволни, махайте се."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA