TikTok потребители твърдят, че Кание Уест е изневерил на Ким с Джефри Стар

Дори конспиративните теории да са вашия guilty pleasure, тази със сигурност е склонна да ви остави без думи. Поне за няколко минути.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 януари 2021

Началото на седмицата съвпадна с избухването на новините, които очаквахме от известно време насам. Според източници, близки до Ким Кардашиян и Кание Уест, двамата са готови да сложат край на брака си. Веднага стана ясно, че безумните неща, които ще се изпишат около развода им ще "ударят тавана", а ако съдим по началото, кулминацията със сигурност няма да е далеч във времето.

Конспиративните теории не подминаха може би най-известната двойка в света, а първият замесен в техните взаимоотношения се оказа не кой да е, а популярното beauty гуру Джефри Стар.

Както може да се досетите, странните слухове започнаха от новия източник на тенденции - TikTok, където скандален потребител публикува видео, в което споделя, че разводът на Уест и Кардашиян не е "изненада", защото рапърът е изневерил на Ким с "мъжко beauty гуру". Лудо, нали? А сме в самото начало на годината. Макар да не го назовава директно, въпросният потребител харесва коментар под видеото, намекващ, че Джефри е въпросната персона, а след това качва клип с твърдение, че познава известен адвокат, който "е получил доказателства за аферата", макар да не може да ги предостави публично.

В типичния за гримьора стил, той сподели няколко снимки в близост до Уайоминг, където е семейното ранчо на Уест, а любопитните привърженици на теорията (да, и ние сме изненадани, но има такива!) са открили стар туит на Джефри, който през 2011 г. благодари на Кание за "страхотното време снощи". "Прекарвам си страхотно в Уайоминг, елате да ме посетите някой път", коментира той в описанието под кадрите.

Признаваме, че изненадите в Холивуд отдавна трябва да са абсолютно мащабни, за да ни оставят с отворена уста, но ето опроворжението. Кой изобщо е предполагал, че ще коментираме нещо подобно? Със сигурност не и ние.

И понеже Стар не обича да седи прекалено дълго време със затворена уста, сам побърза да направи видео, в което разказва всичко около скандала. Оставяме на вас да го изгледате!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA