Нова книга за живота на Карл Лагерфелд, този път написана от бодигарда му

Себастиен Жондо е бил сред най-доверените хора на Кайзера, така че със сигурност не смятаме да пропуснем "Как си, скъпи Карл?"

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 януари 2021

За живота на Карл Лагерфелд са се изписали и говорили толкова много неща, че са необходими поне няколко хиляди страници, за да бъдат събрани неговите величие, талант и отношение към добрия стил.

Дългогодишният бодигард и личен асистент на легендарния дизайнер - Себастиен Жондо смята да направи опит да разкаже живота на Кайзера от първо лице, при това в новата си книга "Как си, скъпи Карл?", която се очаква да излезе на пазара на 27 януари.

Виржини Музат, модна журналистка, известна най-вече с работата си за френския Vanity Fair, е помогнала на Жондо в написването на книгата от 220 страници, която той нарича "история за борба, любов, възхищение и устойчивост". 

Сигурни сме, че има много любопитни задкулисни истории, тъй като започва работата си с Лагерфелд, когато е едва на 15 години и неведнъж позира за кампании на собствения му бранд. Възможно е да сте го виждали дори на някоя от котешките пътеки на Chanel.

57

Макар в момента да е професионален кикбоксьор, Жондо продължава да работи като посланик на Lagerfeld и е сътрудник на Fendi, където проектира няколко различни колекции с течение на времето. Той обещава да разкаже "поредица от нехронологични спомени, които разглеждат дори най-болезнените моменти" на Карл, скрити за останалата част от света, влюбен в работата му и в самия него.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA