Нина Добрев стана на 31... за втори път

Българската гордост в Холивуд отбеляза рождения си ден със специален пост в социалните мрежи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 януари 2021

Началото на изминалия уикенд съвпадна с един скромен и неофициален национален празник - рожденият ден на Нина Добрев. Момичето, което накара хората извън България, да чуят за нас, навърши 32 години, но реши, че ще отпразнува 31-ия си рожден ден "с повторение".

Звездата от "Дневниците на вампира" сподели кратък видеоклип в официалния си Instagram акаунт, показвайки много кадри от различни детски партита. "Благодаря ви за пожеланията по случай рождения ми ден!! По-възрастна? Да. По-мъдра? Сигурно. Също толкова детски настроена? 100%. Толкова съм развълнувана, че днес навършвам 31 (отново!). Мисля, че всички можем да се съгласим, че 2020-а не се брои, така че ще направя повторение. 2021, съвземи се бързо, иначе през следващата година пак ще ставам на 31."

Въпреки случилото се в света, 2020 г. всъщност не бе никак лоша за Добрев, тъй като тя откри любовта в лицето на 34-годишния олимпийски златен медалист и шампион по сноуборд Шон Уайт. "Жалко, че никога не се забавляваме заедно. Честит рожден ден, скъпа", гласи описанието под кадрите, които той споделя в социалните мрежи, за да отбележи празника на своята любима.

Двамата започнаха новата година със зимна ваканция в Монтана, а техни близки приятели споделят, че "връзката им е станала сериозна с течение на времето и двамата наистина се забавляват много". "И двамата са активни, авантюристични, обичат да пътуват и да водят дълбоки разговори. Нина е много отворен, любящ човек, влюбена е в Шон. Той е щастлив, че има такава жена до себе си."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA