Гал Гадот: "Съпругът ми е щастлив, че живее с Жената чудо"

Екранната супергероиня споделя, че нейният най-голям фен всъщност е съпругът ѝ и това е напълно в реда на нещата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 януари 2021

Гал Гадот си купи нова къща след големия успех на "Жената чудо 1984", но изглежда това не е единствената положителна реакция от зашеметяващата лента с участието на 35-годишната звезда.

Тя споделя, че съпругът ѝ Ярон Варсано, от когото има две деца, е започнал да тренира повече и да търси най-добрата версия на себе си, защото иска да бъде още по-страхотен мъж.

"Той е изключително щастлив, че е женен за Жената чудо. Гордее се с мен и е най-големият ми фен. Единственото, което се промени е, че започна да тренира повече, тъй като аз станах толкова силна", споделя тя шеговито в ново интервю. "Невероятен е, наистина е най-добрият." 

Гадот смята, че никога не е имало по-подходящ момент за второто ѝ превъплъщение в иконичния образ на супергероинята. "Наистина смятам, че този филм е точно това, от което всички се нуждаем в момента в тези луди времена. Жената чудо носи послание за доброта, любов, чест, състрадание, истина, справедливост и мир." Достатъчното доказателство е, че за трета поредна седмица лентата оглавява всички филмови класации.

Гал не крие, че понякога трудно жонглира с майчинството и кариерата си в ръце, но не може да си представи живота си по друг начин. "Просто се опитваш да намериш баланс. Живеем във взискателен, интензивен и забързан свят, да имаш кариера и две деца е много", казва тя, споделяйки, че просто опитва да отделя време за семейството и простите неща, които ги правят истинско такова. Май тя наистина може всичко. Или само така изглежда?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA