Коя е жената до Майкъл Б. Джордан?

Най-сексапилният мъж на планетата вече има също толкова сексапилна жена до себе си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 януари 2021

Уви, 2021 г. може да влезе в историята като годината на изненадващите звездни романси. След като нещата между Оливия Уайлд и Хари Стайлс се появиха на преден план, вчера актьорът Майкъл Б. Джордан и моделът-инфлуенсър Лори Хари също потвърдиха дългосрочните спекулации за предполагаемата си връзка.

Двамата споделиха идентични постове в официалните си Instagram акаунти, разчитайки не на мащабни описания, а на визуалната химия помежду си в серия от полароидни ретро кадри.

Първите слухове за връзката им се появиха в началото на ноември, когато двамата са забелязани да пристигат в родния град на Харви, Атланта, за да отбележат Деня на благодарността със семейството на младата звезда. Съвсем наскоро Джордан и Хари бяха уловени и в близост до Солт Лейк Сити, където са посрещнали първите мигове от новата година. 

Неотдавна Майкъл, провъзгласен и за най-сексапилния мъж според People, сподели, че това, което търси в един партньор е "чувство за хумор и истинско разбиране" - все неща, свързани с личността на човек, истински "благоприятен за връзка".

И макар Джордан да е изключително потаен по отношение на любовния си живот през последните години, наскоро Харви бе свързвана с имената на Future и Diddy. Пожелаваме им този път да са открили щастието!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA