Ема Робъртс разкри името на бебето си

Племенницата на Джулия Робъртс използва официалния си Instagram акаунт, за да представи малкия Роудс.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 януари 2021

Ема Робъртс е една истински горда майка! По-рано днес 29-годишната звезда от "Зловеща семейна история" сподели първата снимка на новородения си син, който вече отглежда заедно с дългогодишния си приятел Гарет Хедлънд.

"Благодаря ти, 2020 г., че поне направи нещо правилно", гласи описанието под щастливия семеен кадър в Instagram. "Нашата ярка светлина Роудс Робърт Хедлънд."

За специалната фотография Робъртс носи оранжева рокля от Stella Mccartney и токчета на Andrea Wazen, докато люлее бебето в ръцете си. Това е първото дете както за Робъртс, така и за Хедлънд.

Племенницата на Джулия Робъртс обяви бременността си през август. "Аз... и двете ми любими момчета", казва тя тогава, а няколко месеца по-късно се превърна и в първата бременна жена, появявала се някога на корицата на американския Cosmopolitan.

"На 16 си помислих, че до 24-годишна възраст вече ще съм женена с деца", признава тя пред изданието. "Изведнъж станах на 24 и си казах "Помниш ли, когато спомена, че вече ще си женена?" Робъртс е наясно, че звучи нелепо и леко сладникаво, но потвърждава, че е станала майка веднага, след като е спряла да мисли за всички проблеми, с които се е сблъскала по пътя към забременяването.

"Не искам да говоря за връзки, в които съм в момента или за такива, които са приключили. Достатъчно трудно е да се справяш с тях сам, да не говорим и с цяла публика пред теб", споделя Робъртс в скорошно интервю. Изглежда, че вече е открила щастието. Пожелаваме ѝ винаги да бъде до нея!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA