Стилът на бременната Емили Ратайковски

"На съпруга ми му харесва да казва "ние сме бременни". Отговарям му, че колкото и да е сладко това не е точно така."

Силвия Канин
Силвия Канин 13 януари 2021

Откакто е бременна, любимката на всички мъже по света, доказа, че дори секссимволите могат да си позволят за малко да бъдат небрежни. През последните месеци папараците неотлъчно следват Ратайковски и често я улавят да прави любимото си - да разхожда кучетата си заедно със своя съпруг Себастиан. Точно в тези така обикновени за една звезда моменти, бременната Емили изглежда като съвсем нормално момиче.

"На съпруга ми му харесва да казва "ние сме бременни". Отговарям му, че колкото и да е сладко това не е точно така. Аз нося ДНК-то на него и семейството му в моето тяло, но той не носи моето ДНК в себе си."

emili

Често с небрежна коса и широки дрехи,  красавицата, чиято звезда изгря след първата й разголена корица за списание Treats, е от популярните жени, които ценят комфорта. По всичко изглежда, че не само за нас, но и за Емили маратонките са най-удобните обувки на света.

"Бременността е нещо самотно, нещо, което жената случва в собственото си тяло. Въпреки, че имам любящ партньор и приятелки, готови да споделят всякакви детайли от бременноста си, аз съм сама с тялото си в това преживяване."

emili

"Instagram знаеше, че съм бременна преди много от най-близките ни приятели да разберат. Фийдът ми беше пълен с таргетирани реклами, видеа и снимки на бебета, бременни кореми, стрии, съвети за бъдещи майки."

Разбира се, по време на светските си изяви Емили е изключително красива и перфектно облечена. Harper's Bazaar дори посветиха материал на модела, който, според тях, дава нова дефиниция на стила за бременни, като го прави изключително секси и нетипичен.  Когато не е под светлините на прожекторите обаче нещата стоят по съвсем различен начин и снимките по-долу са доказателство за това. 

 

emili

Докато очакваме бебето на Емили и Себастиан да се появи, ние ще следим всяка нейна стъпка, заснета от папараците, и споделена от Емили в Instagram! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA