Емили Ратайковски е бременна с първото си дете

Какъв по-добър начин да разкриеш големите новини от корица на Vogue?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 октомври 2020

Емили Ратайковски е бременна и очаква първото си дете от съпруга си Себастиан Беър-МакКлард!

Супермоделът разкри щастливата новина чрез корица и лично есе, написано специално за читателите на амерканския Vogue. Ключовият момент, върху който красавицата се фокусира, се оказват чувствата около разкриването на пола на бебето. Емили споделя, че когато приятелите ѝ ги попитат "какво искат", тя отговаря, че "няма да знаем пола, докато детето ни не навърши 18 години и реши да ни уведоми".

"Всички се смеят на това. Все пак има истина в нашата логика, която загатва за възможности, много по-сложни от каквито и да било гениталии, с които детето ни може да се роди. В крайна сметка нямаме представа кой, а не какво расте в корема ми. Кой ще бъде този човек? На какъв човек ще станем родители? Как ще промени живота ни и кои сме ние? Това е чудна и ужасяваща концепция, която прави и двама ни безпомощни и смирени."

В крайна сметка Ратайковски е избрала да се наслаждава на факта, че не може да контролира всичко през цялото време. "Сега не се опитвам да си представям розово или синьо одеяло в ръцете си. Прекалено смирена съм, за да имам някакви фалшиви представи за контрол. Аз съм напълно безпомощна, когато става въпрос за почти всичко, което заобикаля бременността ми: как ще се промени тялото ми, кое ще бъде детето ми, но изненадващо не се притеснявам", коментира тя, признавайки, че вече се учи от бъдещия си наследник.

Разбира се, иначе впечатляващото и лично есе бе придружено от специално кратко видео, в което тя разказва подробности за това безкрайно емоционално преживяване, заснето от нейната добра приятелка, режисьор и актриса Лена Дънам. "За мен беше важно това да се усеща като нещо много нефилтрирано и автентично", разкрива самата тя пред модната Библия.

Ратайковски и Беър-МакКлард си казват заветното "да" на тайна церемония през 2018 година и оттогава насам са неразделни. По време на социалната изолация тя сподели, че двамата работят от вкъщи, гледат "Love Is Blind", ядат замразена пица и обръщат внимание на сладките си кучета. Вече знаем какво е било и основното им занимание. Честито!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA