Гуинет Полтроу: Никога не казвам "никога"

Звездата от The Politician не обмисля завръщане във филмовата индустрия, но няма нищо против театралната сцена.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 януари 2021

Гуинет Полтроу има своите причини да отказва настоятелно завръщането си към актьорството. Преди няколко месеца носителката на "Оскар" сподели, че е обмисляла да се "пенсионира" окончателно, за да продължи изцяло с развитието на своя лайфстайл бранд Goop.

Гостувайки в YouTube шоуто на Наоми Кембъл вчера, Полтроу разкри, че за да се завърне към кариерата си в шоубизнеса, ще трябва да го направи като сценаристка. "Ако съпругът ми напише нещо и иска аз да го направя, тогава ще го направя. Никога не казвам "никога". Бих искала един ден да се върна на сцената, наистина обичах да се занимавам с театър", казва тя.

И макар да е трудно да повярваме, нежеланието да поема големи роли в киното е породено от факта, че тя се чувства неспокойно заради позицията си в светлината на прожекторите, въпреки че има десетилетия успех зад гърба си. "Всъщност никога не ми е било толкова приятно да съм публична личност пред камерата, въпреки че го правя от дълго време" - прозрение, до което е стигнала в "късен етап" от живота си.

Последните ѝ големи филмови и телевизионни роли са в "Отмъстителите" и Netflix феномена The Politician, в който тя взема участие именно по покана на съпруга си. "Аз съм Goop от глава до пети, но той е много убедителен." След края на снимките за сериала, тя отдава цялото си внимание на Goop, за който направи и специална документална поредица.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA