Карди Би получи първата си голяма филмова роля

Ако някой бе предположил, че първата голяма роля на рапърката ще бъде на баба, тя вероятно би се изсмяла в лицето му. Okurrr!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 януари 2021

Чудим се дали големият екран е готов да получи голямо парче от Карди Би. Какъвто и да е отговорът, това предстои да се случи много скоро, специално за "шумната комедия", озаглавена Assisted Living.

Към този момент сравнена със Sister Act и "Мисис Даутфайър", рапърката ще завладее кината, влизайки в образа на престъпник, чийто живот се обърква тотално, когато "планиран обир не преминава изцяло по план" и се налага тя да се скрие в дом за възрастни хора, където живее нейната отчуждена баба.

47

Това означава, че ще има много възможности да я видим с проходилка, грим на баба и дори в ситуации, където раздава шамари. Макар да не е ясно нещо повече за продукцията, сигурни сме, че Карди ще успее да предаде онази част от себе си, която просто трудно може да бъде пренебрегната. 

Assisted Living може да е първият път, в който Карди оглавява актьорския състав на игрален филм, но опитът пред камера определено не ѝ е чужд. Миналата година тя се появи в "Да свалиш Уолстрийт", заедно с Дженифър Лопес, Кики Палмър и Lizzo, а зад гърба си има участия в реалити проекти на VH1 и Netflix.

И ако това не ви е достатъчно, със сигурност е добра идея да следите нейното Facebook шоу, както и да очаквате "Бързи и яростни 9", където тя също ще покаже, че знае какво прави.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA