Джей Ло отговори на хейтърите, които смятат, че има ботокс

Не крием, че обожаваме Джей Ло, а и защо да го правим, когато тя не спира да ни дава поводи за издигане в култ?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 януари 2021

Откакто пусна новата си линия продукти, посветени на грижата за кожата, Джей Ло все по-често става обект на нападки от недоброжелатели, които усилено твърдят, че изпълнителката със сигурност има някакви козметични интервенции по лицето си, за да изглежда така на 51 години.

"Това е моето лице!!! .... За 500-милионен път, не съм слагала ботокс, нито инжекции, нито операции, просто казвам. Вземете си JLO BEAUTY и се почувствайте красиви в собствената си кожа", споделя тя в социалните мрежи, призовавайки останалите да прекарват по-голяма част от времето си в изпращане на позитивни и мили послания към останалите. Според нея, точно в този подход се крие малка част от истинската красота.

За да популяризира новата гама продукти, наскоро Лопес показа и beauty рутината си във видео, в което позира без капка грим. "Обичам естественият подход към нещата. Хиалуронова киселина, други продукти, които се надявам да работят. Не бих искала да прибегна до иглите в даден момент, затова правя всичко възможно. Не казвам, че няма да го направя някой ден, но все още не съм".

Междувременно, каквато и да е позицията ви по въпроса, не може да отречете, че Дженифър изглежда неотразимо. Последното доказателство идва в официалното музикално видео към сингъла In The Morning, където тя е истински ангел. Буквално!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA