Трябва да видите очарователното послание на Барак Обама за рождения ден на Мишел

Бившият държавен глава на Щатите не пропусна да почете празника на "любимата Миш".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 януари 2021

Не знаем дали е само при нас, но онлайн присъствието на Барак и Мишел Обама доста ни напомня за това на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс. Вероятно заради факта, че и двете звездни семейства не пропускат възможност да демонстритат любовта си по най-непринудения начин.

Бившата първа дама на САЩ вчера отбеляза 57-ия си рожден ден, а бившият държавен глава не пропусна да честити празника на "най-добрия си приятел", заявявайки публично любовта си към нея. Отново.

"Честит рожден ден на моята любов, моя партньор и най-добрия ми приятел. Всеки момент с теб е благословия. Обичам те, Миш", споделя той, заедно със стара тийнейджърска снимка на г-жа Обама, която до този момент не е попадала в публичното пространство.

За рождения ден на Барак през лятото, Мишел също публикува стара семейна снимка, пожелавайки честит рожден ден "на любимия ми човек. За всички хубави дни, сини небеса и нови приключения, които ни предстоят."

И въпреки че двамата изглеждат наистина щастливи, най-обичаният президент в световната история споделя, че нещата помежду им невинаги са били перфектни.

"Въпреки успеха и популярността на Мишел, аз продължавах да усещам напрежение в нея, едва доловимо, но постоянно, като слаб удар на скрита машина. Затворени между стените на Белия дом, всичките ѝ поводи за разочарование станаха по-концентирани и ярки", разкрива Барак на страниците на новата си автобиография A Promised Land.

Спомените за "онези дни, в които всичко между нас беше по-леко, когато усмивката ѝ беше по-постоянна, а любовта ни по-малко обременена" са били повече от саморазрушителни. "Сърцето ми изведнъж се стягаше при мисълта, че тези дни няма да се върнат." Е, всяко нещо с времето си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA