Салма Хайек вече има 17 милиона последователи в Instagram

... които не пропусна да зарадва с нова поредица от сексапилни кадри.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 януари 2021

Салма Хайек знае как да постави себе си в центъра на внимание и да се задържи там възможно най-дълго време.

Дали защото често публикува секси кадри или защото винаги е откровена за живота си, холивудската легенда вече може да се похвали и със 17 милиона последователи в Instagram.

За да отбележи иначе голямото постижение, Хайек дефилира в гореща зелена рокля с дълбоко деколте и перлени бижута на фона на екзотичен морски пейзаж.

В описанието под поста, който успява да събере над милион харесвания за по-малко от 12 часа, Салма благодари на всички свои последователи и изписва думата "милион" на английски, испански, италиански и португалски, завършвайки със зелено сърце, което е в абсолютен синхрон с нейната визия.

Салма не се срамува да показва тялото си, особено след като през септември миналата година навърши 54. "Никога не почиствам кожата си сутрин. Баба ми ме научи, че през нощта кожата получава всичко, което е загубила през деня. Освен това, ако я почиствам много добре през нощта, защо се предполага, че ще е мръсна, когато се събудя?"

И макар че хейтърите в социалните мрежи непрекъснато я обвинявят, че е прибегнала до различни козметични интервенции, Салма отрича да има ботокс или филъри в лицето си. "Понякога си мисля, че трябва да направя нещо, но не знам какво ... Случва се да нося грим, но не и за да заведа детето си на училище."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA