"Онази" свещ на Гуинет Полтроу експлодира в дома на фен

This Smells Like My Vagina е избухнала в дома на почитател във Великобритания. Съвсем, съвсем буквално!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 януари 2021

Гуинет Полтроу шокира публичността с решението си да пусне на пазара свещ с аромат на вагина, но изглежда, че не всички потребители, докоснали се до интимните части на звездата (макар и метафорично) са останали доволни от крайния резултат.

50-годишната Джоди Томпсън, която живее в Обединеното кралство, сподели в социалните мрежи, че This Smells Like My Vagina буквално е избухнала в пламъци в хола ѝ. "Свещта експлодира и излъчи огромен пламък, а малки парченца летяха навсякъде", разкрива тя в пост, придружен със снимки от "местопрестъплението".

"Никога не съм виждала подобно нещо. Цялата свещ пламна и беше твърде гореща за докосване. В стаята настана ад", гласи описанието под нейния пост, публикуван малко след като е успяла да изхвърли запалената свещ пред входната врата. "Можеше да изгори цялото място, но се замислих, че ще мога да се похваля с това, че вагината на Гуинет избухна в хола ми." 

Полтроу пуска свещта на пазара през януари миналата година. Според описанието на продукта, ароматните нотки включват здравец, цитрусов бергамот, кедър и роза дамасцена.

This Smells Like My Vagina веднага попадна във вечния топ 10 на гениални маркетинг стратегии. Гуинет сподели, че замисълът се е появил спонтанно, докато тя е била на работна среща с собственика на Heretic Perfume, който създава всички аромати за Goop. "Няма ли да е наистина яко? Какво ярко феминистко послание - да имаш такава свещ на масата си!"

Към момента все още няма официален коментар по ситуацията, но забавните реакции в Twitter вече са налице.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA