Списъкът с коледни подаръци на Гуинет Полтроу е меко казано странен...

Дъска Ouija, вана за 100 000 долара и японска лампа, направена от багета. Да, и ние сме объркани.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 ноември 2020

Плавно започваме да навлизаме в сезона на коледните празници, а това означава само едно. Време е да помислим и за подаръци, с които да зарадваме близките си хора под елхата.

В случай че сте страшно богати и не знаете какво да направите с парите си, ние бихме посъветвали да се обърнете към Гуинет Полтроу, защото и тази година тя има цял списък с луксозни Goop предложения.  

Нейната леко луда и ексцентрична гледна точка виждаме в книжката за оцветяване на... вагина (хей, не мислехте, че ще се ограничи само до свещ, нали?), както и в комплект за ръчно направени татуировки. Държим да отбележим, че всичко до тук е сравнително нормално. 

Ако не припознавате себе си или близките си в някой от горните подаръци, може да купите дъска Ouija за 1995 долара, направена от "ръчно излят, акрилен бомбардиран блясък". Защото, нали се сещате, не знаете в кой момент след празничната вечеря ще искате да проведете сеанс с духове.

В коледния списък на актрисата влиза нейната скандална свещ This Smells Like My Vagina, която се разпродаде за броени часове след пускането си миналата година. Чудим се обаче защо тази с аромат на оргазъм липсва в предложенията. Предполагаме, че е възможно Елтън Джон да е купил немалко бройки и от нея, след като стана ясно, че е именно той е бил сред най-големите фенове на идеята.

Гуинет предлага страхотна самонагряваща се вана, която струва САМО 100 000 долара, както и японска лампа, направена от БАГЕТА и покрита със смола, за да предотврати появата на мухъл. Цената ѝ е 210 долара, в случай че проявавате интерес. 

Макар преди известно време да спряхме да се изненадваме от креативните решения на Гуинет, признаваме, че този списък е доста, доста, ДОСТА любопитен (разбирайте: странен). Пълният такъв ще откриете онлайн на goop.com.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA