Мелания Тръмп се сбогува с Белия дом

Първата дама на САЩ се обърна към американския народ в специално обръщение.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 януари 2021

Мелания Тръмп се сбогува с Белия дом в публично съобщение, точно ден преди официално да остави ролята на първа дама зад гърба си.

По-късно днес Джо Байдън и Камала Харис ще се настанят в Белия дом, а съпругата на Доналд Тръмп използва официалния си акаунт в Twitter, за да каже "сбогом" на американския народ.

"За мен беше най-голямата чест в живота, да служа като първа дама на Съединените щати", коментира Мелания в шестминутна реч, наричайки последните четири години "незабравими". След като отдаде почит на армията, правоприлагащите органи, здравните работници и коментира бунтовете в Капитолия, тя призова последователите си да бъдат "страстни във всичко, което правят, но винаги да помнят, че насилието никога не е отговор и никога няма да бъде оправдано".

57

Докато привържениците на Тръмп отговориха с любов на прощалното съобщение, други не бяха особено впечатлени от жеста. Популярният водещ Анди Коен отвърна на туита с посланието, което г-жа Тръмп носи върху тренчкота си, когато посещава център за деца на мигранти преди няколко години. "Не ми пука, а на теб?"

Някои по-изобретателни пък решиха да сравнят новините с новообявената раздяла на Бен Афлек и Ана де Армас. Сещате се как гигантска картонена фигура на звездата от "Вади ножовете" се появи на дома пред актьора, нали? Е, след края на връзката им, тя е била забелязана в кофа за боклук. "Няма да го повярвам, докато не видя картонена фигура на Мелания в боклука на Белия дом."

Междувременно, след множеството спекулации, стана ясно, че Доналд и Мелания няма да присъстват на церемонията по встъпване в длъжност на новия държавен глава, прекъсвайки традицията от векове насам.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA