Криси Тейгън е издала няколко тайни на Белия дом

Ако има нещо, което Криси Тейгън умее най-добре, то е просто да бъде Криси Тейгън.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 януари 2021

Подобно на много други звезди, Криси Тейгън и Джон Леджънд също се присъединиха към церемонията по встъпване в длъжност на Джо Байдън и Камала Харис. Малкото изключение, което отново ги прави специални, са постовете на Криси в социалните мрежи, предизвикали особени реакции в екипа на Белия дом.

Телевизионната звезда и автор на книги не пропусна да сподели в Twitter и Instagram своята подготовка за големия ден, в който очевидно е издала "малко вътрешни тайни".

След като публикува немалък брой кадри около паметника на Вашингтон, заобиколена от въоръжени военнослужещи, с които се е срещнала, докато е търсила правилата локация за саундчек, Тейгън разкрива, че "очевидно всичко това трябваше да е тайна. Смъмриха ме, така че утре ще плача". 

И по своя собстевен "ала-Криси-Тейгън" начин, тя отговори на потребителите, които я упрекнаха заради пътуването по време на пандемия. "Това не е моя вина, но съжалявам, че сте разочаровани. Просто обичам да споделям какво правим" - отговорът за онези последователи, очевидно пропуснали момента с музикалното участие на Джон Леджънд в специалното шоу след инаугурацията.

"Днес голямото национално прецакване свърши, но срамът ще продължи вечно", коментира тя в социалните мрежи малко по-късно. "С 2 импийчмънта, създаването на 3 милиона ПО-МАЛКО работни места, 403 000 мъртви, рекордно нисък рейтинг на одобрение и Бог знае колко престъпления", намеквайки за управлението на Доналд Тръмп, което сравнява с пържола с кетчуп, електрическа крушка и... чадър.

Както казахме, Криси има собствен начин за всичко.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA