Джиджи Хадид разкри името на дъщеря си

Обновявайки bio-то си в Instagram, понякога можеш да издадеш толкова много.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 януари 2021

Минаха четири месеца от появата на големите новини, но Джиджи Хадид най-накрая разкри името на дъщеря си. За всеобщо щастие, тя не го направи с голямо парти, златни балони или конфети, а с фина промяна на своето Instagram bio.

Там, вече съвсем небрежно стои най-важната титла в живота ѝ - "майката на Кай". Сладко, нали? Това напълно отрича конспиративните теории в социалните мрежи, чиито автори бяха напълно убедени, че Тейлър Суифт е разкрила името ѝ в текст от последната си студийна компилация.

38

Джиджи и Зейн Малик посрещнаха малката си дъщеричка на 23 септември и още на следващия ден не пропуснаха да споделят радостта си от случилото се. "Нашето момиче се присъедини към нас през уикенда и вече промени света ни. Толкова съм влюбена", разкрива супермоделът в Instagram, докато новият татко пише в Twitter: "Нашето момиченце е тук, здраво и красиво. Да се опитам да опиша с думи как се чувствам в момента, би било невъзможна задача. Любовта, която изпитвам към този мъничък човек, е извън всякакви граници. Щастлив съм да я познавам, горд да я нарека моя и благодарен за живота, който ще имаме заедно."

Няколко дни, след като стана ясно, че двамата вече са родители, близки техни приятели разкриха, че "Джиджи е на седмото небе и не може да повярва, че са създали ангел. Тя е наистина влюбена и страшно емоционална, докато държи момиченцето си."

Според тях Зейн "се е променил завинаги и никога няма да разочарова нито нея, нито Джиджи. Той иска да бъде възможно най-добрият баща", а двамата "обичат родителството и не могат да се наситят на малкото си момиченце... Нещата наистина се развиват добре и всички са толкова щастливи." Пожелаваме им винаги да бъде така!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA