Лейди Гага обясни значението на брошката от инаугурацията на Джо Байдън

Не, няма нищо общо с "Игрите на глада". Може да спрете с meme-тата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 януари 2021

Няма да преувеличим, ако кажем, че Лейди Гага носеше най-драматичния тоалет по време на инаугурацията на Джо Байдън и Камала Харис. Изпълнителката на Alejandro се появи на сцената, за да зашемети всички със своята интерпретация на националния химн на САЩ и го направи в гигантски аутфит от последната haute couture колекция на Schiaparelli.

Червената копринена пола и вталения черен топ бяха впечатляващи, но вниманието на всички бе насочено към голямата брошка с позлатен гълъб, допълваща визията на "чудовищната" певица.

След като приключи ангажимента, самата тя използва вниманието на милионите си последователи в Twitter, за да обясни символиката на избора, който доста хора свързаха с "Игрите на глада". Оказва се, че Гага е искала да изпрати послание за мир в иначе разделените условия за съществуване. "Гълъб, носещ маслинова клонка, нека всички сключим мир помежду си."

"Намерението ми е да признаем миналото си, да бъдем отговорни към настоящето и страстни за бъдещето, където ще работим заедно с много любов", разкрива тя, няколко часа след като изпълнява най-важната песен с много любов и "за всички хора".

Ден преди инаугурацията, Гага публикува снимка в Капитолия, за която позира с бяла рокля на Givenchy. "Моля се утре да бъде ден на мир за всички американци. Ден за любов, а не за омраза. Ден за приемане, не за страх. Ден за бъдещата ни радост като страна."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA