Приянка Чопра за ужасяващия расизъм, с който се е сблъсквала в училище

"Просто мисля, че момичетата на тази възраст искат да кажат нещо, което ще те нарани."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 януари 2021

Макар в момента Приянка Чопра да е истинска звезда и обожавана от всички, когато е била тийнейджър, и тя се е сблъсквала с расистки тормоз.

"Приех го много лично. Дълбоко вътре започна да ме тормози. Влязох в черупка, не исках никой да ме вижда, просто да бъда невидима", споделя тя за преживяването си в американска гимназия, когато е била на 15. Тормозът е стигнал до такава степен, че в крайна сметка се е върнала в Индия, за да завърши обучението си. "Винаги съм се смятала за уверен човек, но не бях много сигурна къде точно стоя в момента."

В предварително реализиран откъс от автобиографичната си книга, където ще сподели всички подробности, Приянка разказва как другите момичета често са крещяли обиди като "Брауни, отивай в страната си" и "Върни се на слона, на който си дошла", докато тя е вървяла по коридора на гимназията  в Масачузетс.

"Дори не обвинявам града, честно. Просто мисля, че момичетата на тази възраст искат да кажат нещо, което ще те нарани", разкрива съпругата на Ник Джонас. "Сега, от другата страна, на 35, мога да кажа, че вероятно това нещо идва от тяхната несигурност, но тогава го приех много лично". 

В крайна сметка Чопра "скъсва" с Америка и се връща в Индия, която по нейни думи я "излекува" от преживяното. "В Америка се опитвах да не бъда различна. Исках да се впиша и да бъда невидима. Когато отидох в Индия, избрах да бъда различна." Е, няколко години по-късно, тя става "Мис Свят", завладява американския ефир, а днес е готова да разкаже историята си по пътя към славата.

"В тази книга буквално има всяка година от живота ми, поради което съм толкова изнервена", споделя звездата от "Куантико" при обявяването на мемоара. "От времето, когато бях дете, до влизането ми в конкурсите, след това пътя ми към Боливуд и кариерата през 30-те ми години. През целия ми живот се налагаше да се придържам към нормата и обсъждам това задълбочено."

"Надявам се, че хората, които четат книгата, наистина ще вземат поука от това как са ме възпитали родителите ми, защото ме научиха да бъда безстрашна. Най-важното е да не ви казват, че мечтите ви са малки или глупави, или пък непрактични. Казвам да бъдете непрактични. Преместете границите си. Бъдете безстрашни." Очакваме с нетърпение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA