Приянка Чопра представя първия си мемоар. Да, написала го е по време на карантината!

Сякаш имахме нужда от още една причина, поради която да смятаме, че социалната изолация не ни е мотивирала достатъчно.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 октомври 2020

"През целия ми живот се налагаше да се придържам към нормата", споделя Приянка

Може да се каже, че Приянка Чопра Джонас е използвала пълноценно месеците, прекарани вкъщи под социална изолация. "Карантината беше много продуктивна за мен", разказва 38-годишна актриса пред People.

Това твърдение е вярно, тъй като за нея карантината съвпада с написването на първия ѝ мемоар "Unfinished", който ще се появи на пазара в началото на следващата година. "Беше чудесно да имам цел по време на карантината, наистина ме поддържаше здрава."

https://www.instagram.com/p/CF13msvnWaB/

Автобиографията, която звездата обяви в официалния си Instagram обаче далеч не стартира като карантинен проект. "Бях започнала разговор с издателите преди две години, когато знаех, че вървя към 20 години в шоубизнеса", споделя Чопра. "Стори ми се подходящият момент да се вгледам в живота си и това беше причината да напиша книгата. Мисля обаче, че я проклех, когато я нарекох Unfinished, защото ми отне две години да я завърша!"

Победителката в "Мис Свят 2000" е разговаряла както със съпруга си Ник Джонас, така и с майка си, учители и други персони от ранните си години, за да помогне за автентичността на личната история, която обхваща целият ѝ живот. "В тази книга буквално има всяка година от живота ми, поради което съм толкова изнервена", споделя звездата от "Куантико". "От времето, когато бях дете, до влизането ми в конкурсите, след това пътя ми към Боливуд и кариерата през 30-те ми години. През целия ми живот се налагаше да се придържам към нормата и обсъждам това задълбочено."

75

"Най-важното е да не ви казват, че мечтите ви са малки или глупави, или пък непрактични"

На страниците на автобиографията Чопра Джонас ще разкаже много "неща, които феновете може би винаги са се чудили защо не коментирам. Тази книга ми помогна да сваля завесата и да споделя моите уязвимости."

Напълно естествено, голяма подкрепа при написването на книгата е Ник, който също ще намери своето място из Unfinished. "Партньорът ми е една от най-големите ми гордости и радости. Той е истински партньор във всеки възможен смисъл. Има голям разказ за нашата сватба, любовната ни история, за живота ми преди Ник и живота ми сега."

https://www.instagram.com/p/CEaWfEHDxP7/

Главната цел на Приянка не е само да разкаже за живота си, а и даде възможност на читателите да преследват мечтите си - нещо, което тя прави, за да стигне, където е в момента. "Надявам се, че хората, които четат книгата, наистина ще вземат поука от това как са ме възпитали родителите ми, защото ме научиха да бъда безстрашна. Най-важното е да не ви казват, че мечтите ви са малки или глупави, или пък непрактични. Казвам да бъдете непрактични. Преместете границите си. Бъдете безстрашни."

"Unfinished" ще бъде на пазара на 19 януари, но вече е налична за предварителна поръчка. Очакваме я с нетърпение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA