Малума ще става баща?

Колумбийският изпълнител публикува загадъчен Instagram пост, който наведе всички на тази мисъл.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 януари 2021

Измежду всички новини за творческите си проекти и провокативните кадри, с които често радва фенките си в социалните мрежи, място в официалния Instagram акаунт на Малума намира и един трогателен кадър, който успя да заинтригува всички.

Публикуван преди няколко часа, на него виждаме колумбийският изпълнител, усмихнат и разположен до нежен корем, върху който са изписани символите "7 DJ". Както можете да се досетите, Малума не обясни нищо повече, а сподели кадъра в стори, обявявайки, че има да каже "нещо важно".

И докато за момента не е ясно дали латино звездата ще става баща, предполагаме, че това е идеята зад черно-бялата фотография. Музикантът е във връзка със Сузана Гомес, за която не се знае много, тъй като двамата пазят взаимоотношенията си в тайна. Според източници, близки до изпълнителя, причината за това е фактът, че Гомес е била омъжена, когато нещата помежду им са започнали, но не е ясно дали любовта им е причината за раздялата.

Любопитни фенове предположиха, че 7 DJ може да е анаграма за 7 юни (7 de junio - от испански, бел.ред.), когато е предполагаемият термин на Гомес. Други пък ни наведоха на мисълта, че Малума има нов мащабен проект, нуждаещ се от предварителен hype. Въпреки че обича не толкова сериозната страна на нещата, би ли го обявил така? Очакваме да разберем!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA