На кого е кръстена дъщерята на Джиджи и Зейн?

Малката Кай се роди през септември, научихме името ѝ преди няколко дни, а вдъхновението зад него...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 януари 2021

За никого не е тайна, че Зейн Малик има известна страст към татуировките, която използва във всеки един удобен момент, за да декларира любовта си към нещо. Последното сантиментално попълнение е малко "Кай", татуирано на арабски в червен цвят върху дясната му китка.

Сравнително малкият детайл забелязаха любопитни фенове на музиканта, който стана баща през септември. "Зейн има татуирано името на момиченцето си", коментира един от тях, обърнал специално внимание по време на последния Instagram Live на Малик, в който той разказва повече и за новия си студиен албум.

Въпреки че наскоро 25-годишната Хадид разкри името на дъщеря си след дълги месеци очакване, двамата със Зейн все още не са коментирали вдъхновението зад нейното красиво и необичайно име. Мнозина вярват, че тя е кръстена на леля си Бела, чието пълно име е Изабела Каир Хадид. Не е изключена възможността името на Кай да е взаимствано от това на бабата на Джиджи по бащина линия - Кайра.

Макар че двамата за момента не показват лицето на дъщеря си, източници, близки до тях, веднага разкриха, че се чувстват изключително щастливи и "не могат да се наситят" на малкото си момиченце.

"Нашето момиченце е тук, здраво и красиво. Да се опитам да опиша с думи как се чувствам в момента, би било невъзможна задача", споделя новият татко в официалния си Twitter акаунт при раждането. "Любовта, която изпитвам към този мъничък човек, е извън всякакви граници. Щастлив съм да я познавам, горд да я нарека моя и благодарен за живота, който ще имаме заедно."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA