В Белия дом отново има кучета, запознайте се с Мейджър и Чамп

Съжаляваме, но трудно можем да пренебрегнем домашните любимци, особено когато са в Белия дом.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 януари 2021

През последните четири години в Белия дом не присъстваше нито един домашен любимец, но това се промени през уикенда, когато немските овчарки на новия президент Джо Байдън пристигнаха директно от Делауеър. 

CNN съобщава, че семейство Байдън е искало първоначално да се установи, а след това да покани и другите членове на семейството в лицето на Чамп и Мейджър. Процесът по настаняване включва дълбоко почистване на цялата резиденция в деня на инаугурацията, за да се гарантира, че всеки сантиметър от Белия дом е дезинфекциран.

"Първото семейство искаше да се настани, преди да доведе кучетата във Вашингтон от Делауеър. Чамп се наслаждава на новото си кучешко легло до камината, а Мейджър обича да тича по Южната поляна", коментира представител на новата първа дама на САЩ, която сподели щастливата новина и в официалния FLOTUS Instagram акаунт.

Чамп е в семейство Байдън от декември 2008 г., няколко седмици, след като той и бившият президент Барак Обама печелят тогавашните избори. Десет години по-късно в семейството идва и Мейджър, който Джо и Джил осиновяват от приют. "Обичам да имам животни в къщата", споделя самата тя, уверявайки всички, че би искала да си вземе котка.

Бившият президент Доналд Тръмп и семейството му нямаха домашни любимци в Белия дом за единствения си мандат, а преди тях Мишел и Барак споделяха резиденцията с португалските водни кучета Бо и Съни.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA