Скалата разказва целия си живот в нов сериал

Извън професионалните си успехи и впечатляващото тяло, той е просто Дуейн Джонсън.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 януари 2021

Може и да познаваме Скалата като звезда от WWE, най-скъпоплатеният актьор в Холивуд и човекът, който получава най-много пари за рекламните си постове в Instagram, но отвъд всичко това, той е просто Дуейн Джонсън.

Един от най-големите фаворити на широката аудитория е готов да разкаже за своя житейски път в нов комедиен сериал за NBC, озаглавен "Младостта на Скалата". 

Новата поредица, която стартира на 16 февруари, ще разкрие как Джонсън е прекарал детските си години, ще коментира слуховете за евентуалната му президентска кандидатура през 2032 г. и ще разкаже всякакви любопитни подробности от живота му, включително повече за връзката с покойния му баща, който "би се влюбил" в сериала. 

За да представят сюжетната линия, в главните роли ще влязат трима актьори, които ще изиграят образа на Джонсън на 10, 15 и 18 години.

"Често използвам думи като "див" и "луд", за да определя живота си. Това са страхотни термини за популяризиране на проекта, но беше изключително трудно за мен", разкрива самият той, описвайки цялото преживянане около продукцията като "сюрреалистично". "Никога не съм си представял нещо подобно."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA