Новият сериал, в който да гледате Ким Катрал от 1-ви февруари

Драма и много пари представят любимата актриса в нова светлина, след като вече няма да е Саманта...

Силвия Канин
Силвия Канин 28 януари 2021

След като всички фенове на "Сексът и градът" изпаднаха в еуфория от новината, че култовия сериал се завръща с продължение, дойде и време за тяхното огромно разочарование. Иконичните 4 приятелки в Ню Йорк този път ще са само три, защото Ким Катрал е отказала да се включи в бъдещите снимки.

За всички, които следят новините около 4-те актриси не беше изненада, че екранната Саманта е отхвърлила предложението. Ким Катрал и Сара Джесика Паркър винаги са били в много обтегнати отношения, които след края на сериала прераснаха в размяна на реплики по време на интервюта и в Instagram постове. Добрата новина е, че всички фенове на Ким Катрал ще имат възможността да й се насладят в новия сериал "Безбожно богати". 

"Безбожно богати" тръгва по FOX FILE от 1-ви февруари в 21 часа 

Тази вихрена трагикомедия представя две силни и умни жени, които са готови на всичко, за да защитят близките си и да отвоюват полагащото им се. Когато заможният изпълнителен директор на най-голямата християнска телевизионна мрежа в света загива в самолетна катастрофа, неговата съпруга и порасналите му деца с изумление откриват, че той има други деца от извънбрачни връзки, които също е включил в завещанието си. Матриархът на фамилията се опитва да се отърве от тях, като им плати, но новоизлюпените наследници имат съвсем друга идея – те настояват не само да останат в града, но и да станат част от фамилната империя.

Звучи добре, нали? Очакваме с нетърпение новата супер роля на бившата Саманта и настояща Маргарет Монро

фоь

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA