Блейк Лайвли не е могла да облече дрехите си след третото раждане

"Вместо обаче да се чувствам горда, аз се почувствах несигурна, просто защото не се вписвах."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 февруари 2021

Блейк Лайвли може и да е сред най-забавните знаменитости под светлината на прожекторите, но това далеч не означава, че тя не влага мисъл в сериозните проблеми. Един от тях е body positivity разбирането, с което тя се сблъсква след раждането на дъщеря си Бети.

Звездата от "Клюкарката" превзе своите Instagram story-та през уикенда, за да разкаже повече за дрехите, които носи по време на прес турнето за лентата "The Rhythm Section", само няколко месеца след като става майка за трети път.

"Сглобих @lanvinofficial риза и рокля от @netaporter, за да направя това красиво облекло", коментира Лайвли за появата си в шоуто на Джими Фелън в началото на 2020 г. "Тъй като нямаше никакви модели, които да ми пасват. Не можах да се побера в голяма част от дрехите в магазините." 

"Това не изпраща позитивно послание към жените, особено когато телата им не се вписват в това, което марките предлагат. Напротив, отчуждава и обърква", споделя Блейк. "Искаше ми се да се чувствам уверена, защото това тяло ми даде бебе. Произвеждаше храна за това бебе. Какво красиво чудо. Вместо обаче да се чувствам горда, аз се почувствах несигурна, просто защото не се вписвах в дрехите."

 

Жената до Райън Рейнолдс призова всички да се "справят по-добре", защото жените имат нужда "да не се чувстват сами", за пореден път давайки позитивен пример на милионите си фенове по света. Записахте ли в списъка с причини да я обожавате?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA