Анджелина Джоли не може да бъде "традиционната майка, която стои вкъщи"

Макар да е изключително потайна по отношение на личния си живот, Анджелина Джоли не се страхува да говори за грешките и разочарованията.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 февруари 2021

Анджелина Джоли обикновено е резервирана по отношение на личния си живот, но когато влизаш в ролята на звезда от новата корица на британския Vogue, шансът да не разкажеш повече за себе си е доста малък.

В интервю с главния редактор на модната Библия, звездата от "Мистър и мисис Смит" коментира всичко - от майчинството, през бързата мода, та чак до остаряването и предизвикателствата на пандемия.

"Въпреки че исках да имам много деца и да бъда майка, винаги съм си го представяла като живота на Джейн Гудол, пътувайки някъде насред джунглата. Не съм си го помисляла в този истински, традиционен смисъл", признава тя. "Чувствам, че ми липсват всички умения, за да бъда традиционната майка, която стои вкъщи. Справям се, защото децата са доста издръжливи и ми помагат, но изобщо не съм добра в това."

Джоли не крие, че последните няколко години са били наистина трудни за семейството ѝ след всичко случило се около безкрайно шумния развод с Брад Пит. На въпроса дали в момента е щастлива, тя отговаря: "Последните няколко години бяха доста тежки. Фокусирах се върху семейството. Бавно се връщам към него, но ледът се топи и усещам кръвта в тялото си отново." 

Актрисата, която ще навърши 46 през юни, не крие, че се чувства все по-комфортно с напредването на възрастта. "Харесва ми. Чувствам се много по-комфортно в четиридесетте си години, отколкото когато бях по-млада." Как го прави? Благодарение на своя класически стил, който обикновено включва едноцветен тоалет и чанта Valentino. "Инвестирам в качествени модели и след това просто ги нося до смърт. Ботуши, любимо палто, любим портфейл, не променям нещата често."

Анджелина добавя, че това е нейният начин да бъде по-устойчива и етична, когато става въпрос за модни избори. "Всички се опитваме да разберем кой е най-добрият начин, но мисля, че това е той. Защото дори внимателен потребител може да бъде измамен от добра промоция на нещо, което всъщност не е добро, нали?"

Заедно с двете корици за изданието, Джоли участва и в ново видео от поредицата In The Bag, специално за което любими знаменитости разкриват съдържанието на своите чанти. Оказва се, че тя е леко хаотична, но и доста basic.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA