Лили Колинс, Кейли Куоко, Мария Бакалова и още: Как звездите реагираха на номинациите си за "Златен глобус"?

Престижните филмови отличия ще бъдат връчени на 28 февруари, а силната емоционалност започва още сега.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 февруари 2021

Може да се каже, че седмицата определено е страхотна, в случай че сте Лили Колинс, Кейли Куоко или Мария Бакалова. Дори да не сте, сигурни сме, че вече сте обърнали внимание на всички номинации за предстоящите награди "Златен глобус", които станаха факт в късния следобед вчера. 

Обявените от Сара Джесика Паркър и Тараджи Хенсън претенденти за престижната статуетка, разбира се, не пропуснаха да споделят вълнението си в социалните мрежи.

Макар да срещна широко неодобрение, номинацията на "Emily In Paris" за най-добър комедиен сериал е налице, а Лили Колинс благодари на всички в своя официален Instagram акаунт, споделяйки селфи с кучето си Редфорд. "Опитах се да споделя вълнението с @redforddog, но може би все още е рано за него... голяма чест да бъда номинирана за Златен глобус! Благодарна съм и дори не мога да го опиша." 

Най-емоционалната реакция измежду всички се оказа тази на Кейли Куоко, която също получи номинация за Най-добра актриса в комедиен или музикален сериал за ролята си в "The Flight Attendant". "Никога няма да забравя този момент и не мога да спра да плача", споделя тя, изразявайки специална благодарност към покойното си куче Норман, чието име носи нейната продуцентска компания, осъществила сериала. Същият има и номинация за Най-добър комедиен или музикален сериал.

Ема Корин, която получи номинация за дебютния си сезон на "Короната" с превъплъщението на принцеса Даяна, написа: "Истинска чест да бъда сред група от такива талантливи и вдъхновяващи жени! Работата по сериала беше най-вълшебното преживяване. БЛАГОДАРЯ!"

Вайола Дейвис, номинирана за изпълнението си в "Ма Рейни: Майката на блуса", разкри, че е "смирена и поласкана". "Благодаря много за номинацията!"

Неотдавна Мишел Пфайфър очарова всички с ролята си във "French Exit", а сега призна, че е "чест" да получи това признание. Тя благодари на почитателите си и на "невероятния актьорски състав и екип, с който мечтаех да работя и просто ме изуми."

Напълно очаквано и заслужено, звездата от The Queen's Gambit Аня Тейлър-Джой получи две номинации - за образа си в сериала, както и за екранното превъплъщение в "Ема". "БЛАГОДАРЯ ЗА ЛЮБОВТА", казва тя в усмихнато Instagram видео.

Разбира се, за нас акцентът на вечерта се оказа номинацията на Мария Бакалова, доказала, че мечтите се сдъбват, когато ги искаш наистина силно. "Човек мечтае и мечтае, и мечтае, но нещата са толкова непредсказуеми", споделя първата българка, получавала номинация за "Златен глобус". "Това, което ме вълнува и мотивира най-много, е перспективата много източноевропейски актьори и творци да бъдат забелязани и да намерят възможности в западното кино, където не са били представени до този момент."

Церемонията по връчването на наградите ще се случи на 28 февруари.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA