Феновете на Криси Тейгън не са доволни, че тя пие вино за 13 000 долара

Изненада! Тя също не е, затова просто искаше да разкаже историята си в Twitter.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 февруари 2021

Вероятно Криси Тейгън вижда по-често името си в Twitter Trending, отколкото който и да било друг потребител на социалната мрежа. Поводът това да се случи днес не беше нова татуировка, ъпдейт за нейния отказ от алкохола или нещо очарователно от Луна и Майлс.

Понеже телевизионната звезда обича интеракцията с феновете си (сред тях е и Джо Байдън!), наскоро тя ги попита за най-скъпото нещо, което са консумирали, а в същото време им се е сторило наистина гадно. Оказва се, че за нея и Джон това е бутилка вино на стойност 13 000 долара. 

"Един път с Джон бяхме в ресторант и помолихме сервитьорът да ни препоръча хубаво каберне. Получихме сметката и се оказа, че струва 13 000 долара", споделя тя. "Дори не го довършихме."

Тейгън вероятно не е очаквала стотици реакции от нейните почитатели и хейтъри, но те не закъсняха с определенията на туита ѝ като абсолютно "нерелевантен" и дори се опитаха да го пресъздадат, изразявайки недоволството си от нелепото изказване. Естествено, Криси не пропусна да предложи малко повече контекст, като просто сподели, че става дума за "история с прецакване от сервитьор", видял възможност за повече $$$ в личната си сметка.

И докато повечето хора побързаха да я обвинят, че просто не познава истинския свят, самата тя разкри, че това е "моят свят, моите туитове и моите истории. Не всичко ще бъде релевантно и за вас."

Успоредно с всичко това, съпругата на Джон Леджънд разкри, че случката се разиграва в седмицата, в която третото им дете би се родило. Това е и причината тя да се чувства тревожна и тъжна след опостушителната загуба в края на септември. Това е и причината тя да остави всички, без да им отговаря с типичния си хаплив и ироничен тон. "Забавно е да ме нападате. Виждам, че така се чувствате по-добре. Улеснявам ви. Забавлявайте се."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA