Мишел Обама и Джил Байдън: Пред и зад кадър

Приятелството между двете първи дами е достатъчният пример, че можем да уважаваме постиженията си, както и едни други.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 февруари 2021

Мишел Обама и Джил Байдън все още ценят близкото си приятелство.

Вчера бившата първа дама използва вниманието на милионите си последователи в Instagram, за да благодари на настоящата първа дама, която ѝ е изпратила кошница с домашно отгледани продукти в градината на Белия дом.

По време на президентския мандат на съпруга си, Мишел посвети голяма част от времето си на ремонта на градината, тъй като за нея здравословното и устойчиво хранене е наистина важно.

"Толкова благодарна за красивия пакет от нашата невероятна @FLOTUS! Тези пресни зеленчуци от градината на Белия дом са прекрасна и вкусна изненада. Обичам те, Джил", гласи описанието под поста на Мишел, където Байдън оставя сладък коментар. "Храната е любов."

Двете са приятелки още от началото на миналото десетилетие, когато съпрузите им стават президент и вицепрезидент на САЩ, а дори наскоро Мишел застана зад Джил, когато сексистка публикация в Wall Street Journal предложи първата дама да се раздели с титлата си "доктор".

"Твърде често нашите постижения са посрещнати със скептицизъм, дори с подигравка. Съмнявам се в онези, които избират слабостта на подигравките пред силата на уважението. И въпреки това, понякога думите им остават, а след десетилетия работа ние все още сме принудени да се доказваме", споделя Мишел в Instagram

"Д-р Байдън ще бъде страхотен модел за подражание, не само за младите момичета, но и за всички нас, уважавайки нейните постижения с грация, добро настроение и гордост."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA