Ели Голдинг издава книга със съвети за живота

Любимата британска изпълнителка ще дебютира на книжния пазар през септември тази година.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 февруари 2021

Миналата година Ели Голдинг впечатли всички с четвъртия си студиен албум Brightest Blue, а тази е готова да издаде своята дебютна книга.

"Fitter. Calmer. Stronger" ще се появи на пазара през септември, а на страниците Голдинг е събрала разговори с близки свои приятели, здравословни рецепти, фитнес упражнения и полезни съвети за живота във всеки един аспект.

"Комбинирайки внимателен подход към упражненията с вкусни, хранителни рецепти, тази книга ще ви помогне да стартирате здравословни навици, да развиете позитивно мислене и да установите ясни и постижими цели. Отивайки далеч отвъд диетата и упражненията, Ели споделя цялостния си подход към това как да се чувстваме и да бъдем най-добрите", гласи официалното изявление.

Предварителните поръчки на книгата вече стартираха, а ние обещаваме да следим всичко около нейното излизане. Говори се, че 34-годишната звезда планира и роман, в който да разкаже за бляскавата и леко мрачна страна на шоубизнеса, тъй като е присъствала "на много такива партита през годините".

Ако написаното от нея е също толкова впечатляващо, колкото и музиката, със сигурност ще сме измежду първите, сдобили се с копие от "Fitter. Calmer. Stronger".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA