Тина Кунаки и Венсан Касел дебютират като дизайнери

Обожаваме Тина и Венсан, както и стилът им. Това е и причината да се радваме за първата съвместна капсулна колекция на двойката.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 февруари 2021

Тина Кунаки и Венсан Касел са от онези двойки в публичното пространство, които просто очароват със своята екзотичност, енигматика и безпогрешно усещане за стил. Това е и причината парижкият лейбъл The Kooples да покани двамата за изработването на собствена капсулна колекция, озаглавена "Tina for Vincent". 

57

Кунаки работи с творческия директор на марката Том Ван Дорпе, за да проектира линия унисекс дрехи и аксесоари, които отразяват техния комбиниран стил, особено по време на карантината в близост до слънчевите плажове на Южна Франция. 

И докато на червения килим двамата винаги изглеждат зашеметяващо във формални аутфити, по време на изолацията те разчитат на комфорта с много "анцузи и бельо". "Това не беше начинът, по който живеехме преди", споделя бившият съпруг на Моника Белучи

57

Също като всички нас, секссимволите са прекарали голяма част от времето си вкъщи. Тина е използвала многото свободни моменти, за да се грижи за духа и тялото си, без да обръща внимание на това как се облича, а Касел признава, че се е отдал на старите си пороци. "Пуших много трева."

68

Макар основаният през 2008 г. бранд непрекъснато да предлага различно отношение към модата, фокусът в новата колекция е поставен именно върху света след пандемията. "Ризи, деним, якета - неща, които могат да носят както мъжете, така и жените", споделя Кунаки. Освен това, колекцията им включва костюми, шапки, панталони и много акценти, поставящи стила в центъра на съществуване, но и комфорта преди всичко останало.

Ако и вие сте от хората, които биха погълнали всички модни решения на Тина и Венсал, запишете 22 февруари в календара си. Тогава на пазара ще бъде първата чанта от колекцията. Останалото - по някое време през март. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA