Хали Бери разпали страстите в Instagram

Не, не с поредната провокативна снимка, а с един съвсем нормален пост.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 февруари 2021

Хейтърите в социалните мрежи са склонни да повалят всеки. Всеки, който не е Хали Бери.

През уикенда звездата от "Джеймс Бонд" публикува вдъхновяващ цитат, с който заяви, че "жените не са длъжни" да отговорят за каквото и да било. В ерата след #MeToo, повечето коментари под поста се оказаха изключително позитивни, но все пак се намериха няколко такива, които държат да напомнят на Бери, че тя "не може да задържи мъж".

Разбира се, актрисата не пропусна да отговори, че може би е тя е "тази, която не иска да задържи даден мъж. Защо да го правя, когато е грешният човек?"

"С всичките си постижения, слава и красота, изглежда сякаш не можете да задържите мъж. Имам чувството, че сте прекалено контролираща, взискателна и вероятно наясно със себе си", гласи един от другите отзиви, на който Бери отговаря с "Ако направиш грешен ход, естествено, че ще се върнеш да коригираш нещата и да започнеш отново".

Макар да признава, че мъжете в живота ѝ са били тези, които са имали проблеми със самата нея, Хали знае как да се справи с три неуспешни брака зад гърба си, което със сигурност не е никак "лесно, особено когато участат деца". "Мисля, че всички влизаме в брака, мислейки си, че той ще продължи вечно. На това ни научиха приказките от детските години. Започваме с надежда, а когато нещата се окажат различни, усещаме големия провал и огромното разочарование", споделя тя в свое интервю.

В момента тя излиза с музиканта Ван Хънт, а източник, близък до тях, споделя, че той вече се е запознал с децата на актрисата. "Прекарват много време в къщата на Хали в Малибу. Изглежда, че тя наистина се радва на спокойното време помежду им, а нещата определено изглеждат сериозни."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA