Джей Ло и Алекс Родригес са били на терапия за двойки

Напук на слуховете за изневяра, двамата са по-щастливи от всякога. И готови да поемат към олтара, когато ситуацията го позволи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 февруари 2021

Искате още доказателства, че въпреки милионите, последователите и успеха, звездите също имат проблеми? Ето ви едно. 

Пандемията успя да направи нещо по-добре, от което и да било друго социално случване - тя или раздели хората, или ги направи още по-близки. Това твърдение важи в пълна сила за Дженифър Лопес и Алекс Родригес, които признават, че трудно са навигирали емоциите си по време на социалната изолация.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕЙ ЛО И МАЛУМА В НАЙ-ГОРЕЩАТА МУЗИКАЛНА КОЛАБОРАЦИЯ

"Липсваше ми да бъде креативна и да давам 150 процента от себе си, но Алекс просто хареса ситуацията. Обича да е вкъщи. Обича срещите си в Zoom. Обича да знае, че децата са наоколо. Всъщност беше наистина добре", споделя музикалната икона в ново интервю за beauty изданието Allure. "Трябваше да работим върху себе си. Бяхме на терапия и мисля, че се оказа наистина полезна за отношенията ни."

И тъй като всички мащабни планове бяха поставени на пауза, наложило се е Джей Ло да премести датата за сватбата. "Планирахме я с месеци. Може би просто не беше подходящият момент. Започваш да мислиш как наистина искаш всичко да изглежда божествено и съвършено."

68

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НОВАТА КЪЩА НА ДЖЕЙ ЛО И АЛЕКС РОДРИГЕС В МАЯМИ

"Със сигурност сме говорили да не се женим", споделя тя. "Искам да кажа, че на нашата възраст и двамата сме били пред олтара преди. Важно е да го направим, това е нашият избор, но определено не бързаме."

"Бог има по-голям план, така че просто трябва да изчакаме и да видим. Може би ще стане по-добре. Трябва да повярваме, че ще бъде така", разкрива Jenny From The Block неотдавна. Само ние ли бихме се радвали да я видим в бяла рокля на плажа?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA