Какво се случва със сватбените планове на Джей Ло и Алекс Родригес?

"Бог има по-голям план, така че просто трябва да изчакаме и да видим. Може би ще стане по-добре. Трябва да повярваме, че ще бъде така."

Подобно на много други младоженци, Дженифър Лопес и Алекс Родригес също трябваше да оставят назад плановете си за сватба заради коронавирусната пандемия, която промени световната картина през последните няколко месеца. „Малко съм разбита, защото имахме някои страхотни планове", споделя Джей Ло при гостуването си в популярно американско токшоу. "Бог има по-голям план, така че просто трябва да изчакаме и да видим. Може би ще стане по-добре. Трябва да повярваме, че ще бъде така."

https://www.instagram.com/p/CAS_r7Sppya/

Певицата и актриса също разкри, че в момента двамата не смятат да правят нови планове, или поне, докато нямат сигурност при организирането на нещата. "В момента няма планиране. Просто трябва да изчакаме и да видим как всичко ще се развие", споделя тя. "Разочароващо е на едно ниво. Имахме много планове за това лято и тази година, но в момента сме задържали всичко."

джей ло

Докато двойката все още обмисля следващия си ход, латино дивата разкрива, че цени времето, което двамата с Алекс прекарват вкъщи, добавяйки, че това е дългочакана почивка от забързания им работен график. "Бях непрекъснато в движение през последните няколко години. Хубаво е да съм у дома. Планирах да открадна малко време за себе си след цялото нещо около Super Bowl и "World of Dance".

https://www.instagram.com/p/B_vRzdCJrgS/

Лопес не крие, че именно компанията на Алекс и семейството ѝ помага да остане здраво стъпила на земята в настоящата глобална ситуация. "Това е ужасно, странно, тревожно и страшно време за всички нас. Не знаем какво ще се случи, но да се свържем отново със семействата си и да не се налага да бягаме толкова много, определено беше хубаво."

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA