Старо интервю на Линдзи Лоън е новият viral момент в интернет

Звездата от "Капан за родители" преживява доста неща по пътя си към славата, но това НЕ е отношението, което заслужава.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 февруари 2021

След излизането на скандалния нов документален филм за живота на Бритни Спиърс, много хора осъзнаха, че тя далеч не е единствената жертва на опасно количество внимание, насочено към нея.

Подобно на доста други знаменитости, израснали под светлината на прожекторите, Линдзи Лоън също се сблъсква лице в лице с наркотиците. И макар темата отдавна да не е табу, тя със сигурност не заслужава подобно отношение, каквото получава от страна на популярния водещ Дейвид Летърман преди осем години.

Става дума за интервю от не толкова далечната 2013 г., когато актрисата гостува във вечерното шоу на Летърман, малко преди да се подложи на 90-дневна рехабилитация, за да избегне две присъди за кражба и пробация.

В опит да игнорира неприятната тема за разговор, Лоън започва интервюто с няколко шеги от снимачната площадка на "Писък" 5, но водещият бързо я насочва към по-естествения обект на интерес, директно с въпроса "Не би ли трябвало да бъдеш в рехабилитация в момента?"

Тя отговаря, че датата предстои няколко месеца по-късно, но Летърман не спира и изважда на преден план друга линия с въпроси. "Колко време ще бъдеш в рехабилитация? Колко пъти си била досега? Върху какво ще работят, когато минеш през вратата?"

"Честно казано, мисля, че съм най-щастлива и здрава, когато работя, така че това е възможност да се съсредоточа върху нещата, които обичам" е нейният дипломатичен отговор, игнориран тотално от Летърман с директно запитване за използвания наркотик при прекрачването на границата.

"Не можеш да се шегуваш с това, толкова е подло" - естествената реакция на Линдзи, която накара всички в социалните мрежи да започнат с призиви за извинение, тъй като поведението на водещия е било откровено "гнусно". 

Доста хора похвалиха актрисата за запазеното хладнокръвие по време на иначе неудобния разговор, което бихме направили и ние.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA