Оливия Уайлд има да каже нещо за Хари Стайлс

Нещата между най-необичайната звездна двойка напоследък стават все по-сериозни и вълнуващи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 февруари 2021

Макар взаимоотношенията между Хари Стайлс и Оливия Уайлд да изглеждат леко странни на фона на всички други звездни двойки, нещата помежду им са напълно сериозни и според източници, близки до тях, те "прекарват цялото си време заедно", а Оливия е "истински възхитена от Хари."

Искрата между двамата пламва на снимачната площадка на продукцията Don't Worry Darling, чиито снимки приключиха преди няколко седмици. След като стана ясно, че двамата са запазили взаимоотношенията си чисто професионални, след края на работата бившата съпруга на Джейсън Съдейкис не пропусна да сподели повече за любовта си към новата музикална сензация.

"Малко известен факт: повечето мъже актьори не искат да играят поддържащи роли във филми, ръководени от жени. Индустрията ги е накарала да вярват, че това намалява тяхната сила (т.е. финансова стойност), поради което е трудно да се получи финансиране за филми, фокусирани върху женски истории", споделя тя в официалния си Instagram акаунт, заедно с черно-бял кадър на Стайлс.

"Не на шега, трудно е да се намерят актьори, които да разберат защо си струва да позволим на жената да е под светлината на прожекторите", споделя тя. "Той не само се радваше на възможността да позволи на блестящата @florencepugh да държи централната сцена, но влизаше във всяка сцена с нюансирано чувство за хуманност. Той скочи на борда със смирение и грация и всеки ден ни взривяваше със своите талант, топлина и способност да гледа напред."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA