Годежният пръстен на Парис Хилтън заслужава внимание

Навръх 40-ия си рожден ден най-известната блондинка в света казва "да" на приятеля си, а пръстенът...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 февруари 2021

Фотография: parishilton.com

Парис Хилтън е сгодена и както с всеки друг момент в живота си, и това важно събитие не преминава без завидно количество блясък.

Навръх 40-ия си рожден ден най-известната блондинка в света е казала "да" на бизнесмена Картър Риъм, повдигнал въпроса с помощта на годежен пръстен с изумрудено изрязани диаманти.

"Спиращият дъха красив пръстен, който сякаш свети отвътре" е изработен от Жан Дюсе, пра-правнукът на Луи-Франсоа Картие, който залага на два трапецовидни камъка около централния диамант, както и на десетки по-малки такива, вдъхновени от забележителностите на Париж, включително Гран Пале и Айфеловата кула.

Най-малко 10-каратовият пръстен носи името на Града на любовта, а повечето експерти го наричат "произведение на изкуството", чиято цена вероятно започва от милион долара.

Повторна експертна оценка показва, че централният диамант е между 15 и 20 карата - факт, навеждащ на мисълта, че "шедьовърът на дизайна" със сигурност е надхвърлил сумата от 2 милиона долара за последния годежен пръстен на Хилтън, с който тя казва "да" на актьора Крис Зилка.

"Когато намериш сродната си душа, не просто го знаеш. Усещаш го", споделя Хилтън в социалните мрежи, заедно с кадри от изненадващото тропическо пътешествие, което Риъм организира за рождения ѝ ден. "Докато се разхождахме по плажа, той падна на едно коляно и аз му казах "да". Няма друг човек, с когото бих предпочела да прекарам своето завинаги."

"Наистина съм развълнувана да продължа напред със следващата стъпка и най-накрая просто да имам истински живот, защото наистина вярвам, че да имаш семейство и деца е смисълът на всичко", разкрива още Парис, която най-накрая е открила човек, на когото да повери любовта си. 

Още за специалния момент тя обещава да разкаже в премиерния епизод от подкаста си This Is Paris за iHeartRadio, който очакваме на 22 февруари.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA