Парис Хилтън: Богатата наследница, която е всичко друго, но не и това

40-ият рожден ден на блондинката е чудесен повод да погледнем отблизо нейната история. Вероятно ще останете изненадани...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 февруари 2021

Предполагаме, че космополитната перспектива на Парис Хилтън се дължи на факта, че във вените ѝ тече особената комбинация от английска, немска, ирландска, норвежда и италианска кръв. Името ѝ обаче отдавна е синоним на лукс и блясък и макар повечето хора да я познават като "богатата наследница" на "дядото с хотелите", тя сякаш е доста повече от това.

Въпреки че определено е родена под щастлива звезда, стартът на нейния житейски път далеч не е толкова красив. След немалко проблеми в училище, Парис решава да се откаже от обучението си и напуска гимназия. Няколко години по-късно осъзнава, че това е било голяма грешка, която поправя с изпити като частна ученичка. Не се записва в университет, а директно решава да затвърди мястото си под светлината на прожекторите, осигурено от всички членове на иначе впечатляващото ѝ семейство.

Малко преди 20-ата си годишнина Парис вече е на корицата на Vanity Fair и на подиума на Седмицата на модата в Ню Йорк, а образът на разлигавената наследница, за която животът е в розово и кученца със сигурност ѝ отива толкова много, че тя решава да се появи на големия екран (въпреки съмнителните си актьорски заложби) и да пусне на пазара собствена линия бижута, парфюми, бранд за кучешки облекла и автобиографична книга.

Няма нужда да споменаваме скандалния провокативен запис, за който вероятно знаете достатъчно. Дали тя е участвала в лансирането му в публичното пространство, продължава да не е ясно и до днес, но сме сигурни, че Хилтън е наясно с цената на успеха и не се притеснява да я плати. Вероятно е така, когато имаш 300 милиона долара в банковата си сметка?

С годините напред следват реалити шоута по MTV и немалко музикални проекти, които освен пари, успяват да ѝ донесат световните слава и разпознаваемост, за които тя работи от самото начало. Въпреки че преди вече 15 години влиза в Книгата на Гинес като най-надценената личност, блондинката не се притеснява от този факт, защото е наясно с истината.

"Знаех какво правя, но целият свят мислеше, че съм неприятна и не наясно със себе си", споделя Парис малко преди да покаже истинската си страна в документалния филм This Is Paris. "Очевидно е, че съм пораснала като личност. Възрастна съм, но това да ме съдят и заливат с толкова погрешни схващания за характера ми, все още ме разочарова."

„Когато за първи път се замислих дали да направя този документален филм, бях несигурна. Не знаех дали съм готова да се покажа. Беше трудно. Играя този герой от прекалено дълго време. По време на снимките наистина открих много неща за себе си и за това коя съм всъщност. Исках светът да види, че има много погрешни схващания. Чувствам, че най-накрая дойде времето, в което хората да видят коя е истинската Парис."

Въпросът е логичен и добре поднесен, а отговорът може и да не е енигма. Парис е момичето, поело изключително добре ролята на бляскавата наследница, която купонясва и прахосва пари. Хората я обожават, защото тя може да прави каквото си поиска. Мразят я, защото не могат да бъдат като нея. В крайна сметка, всички говорят за нея. И това е напълно в реда на нещата.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA